ΛΕΩΝ (ΖΩΔΙΟ Η ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ)

Μάι 28, 2013 Χωρίς σχόλια
email

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΩΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΑΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ.

ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΘΩΣ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ .ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΟΨΗ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΠΤΕΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ.

Ο ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΑΣ ΒΓΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ .

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ Ο ΕΡΜΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 26 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 27 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΡΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ .

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΕΙΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΝΟΙΚΕΣ.ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ ΣΤΙΣ 23 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

MHNIAIO 2013, ΙΟΥΝΙΟΣ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.